Välkommen att läsa om smyckestillbehör, spela musik och annat jag gör

Hej,

Varmt välkommen till min första blogg. Denna blogg är har jag tänkt ska handla om allt det som jag håller allra mest kärt och det jag helst gör på dagarna; dvs att leka med kompisar, tillverka egna smycken – av alla möjliga smyckestillbehör, spela musik, dansa och att hålla rent och snyggt runt omkring mig. Enligt mamma är jag en riktig liten perfektionist på det planet.

Kanske kommer det att bli ett kommande yrkesval längre fram i livet. Jag har förstått att just inom städbranschen finns det hur mycket jobb som helst att få i framtiden och om man har skaffat sig en utbildning så att man kan driva ett eget litet företag så är det nog vad jag kommer att ha i sikte.

Hur som helst så kommer jag att försöka skriva så mycket jag hinner mellan allt skolarbete och träning som tar mesta tiden just nu. Om det dröjer lite med inläggen så vet ni att det är mycket i livet just nu, men att nåt nytt inlägg kommer ”inom kort”.

Om inget oförutsett händer så ska jag försöka att göra mitt första blogginlägg redan ikväll. Jag ska bara fylla mina tygpåsar inför morgondagens gymnastik och dansträning. Det känns alltid lättare att packa allt dagen innan, så att jag kan ligga och dra mig en längre stund på morgonen. Samtidigt så blir det inte så stressigt heller med den strategin.

Som sagt, håll till godo med denna beskrivning så kommer förhoppningsvis mitt första inlägg om en liten stund. Stay tuned. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *